Екип

Любомир Василев - Капитанът

Любо не е капитан на кораб, а притежава силата да обединява таланти в изумителни екипи. Той е ненадминат в намирането на партньорства, които подкрепят работата ни, подпомагат нейното разпространение и развитие.

Димитър Ортаков - Омбре - Мозъкът

Димитър е инженер, механик и моторист. Той е главен механик на българския отбор в рали Дакар 2012 г. Омбрето също така е най-добрият заварчик и майстор в разрешаването на конструктивни задачи. Той има още много други таланти, но тук нямаме достатъчно място да изредим всички.

Ивелина Гаджева - Ентусиастът

Ивелина е индустриален дизайнер и специалист по Включващ дизайн. Тя е единственият специалист, който работи в тази област в България. Ивелина използва people-centered design процеси не само като стратегия за решаване на проблеми, но и като метод за идентифицирането им. Тя вярва, че хората са най-великият източник на вдъхновение.

Данаил Иванов - Катерачът

Данаил е катерач, не защото е професионален алпинист, а защото преодолява с лекота предизвикателствата по пътя към намиране на решенията. Той е нашият софтуерен гуру. Данаил има богат опит в програмирането на персонализирани решения и “умни машини”. За него няма невъзможни неща и може да даде живот на всяко изобретение. 

Радост - Стратегът

Нейните комплексни познание и компетенции ни помагат в реализирането на всички задачи. Радост е психолог с опит в център за ментални и двигателни увреждания. Водещ е на група за подкрепа на родители на деца със специални нужди. Тя е също така рекламен експерт, редактор и доктор по философия. Интересите й са разнообразни, а креативността и нестандартните решения са нейна втора природа.  

Гергана Колева - Прагматикът

Гери е социален работник. Има дългогодишен опит в работата с хора с увреждания. Тя е човек на честта и действието. Гери има силата и смелостта да защитава човека пред администрацията. Тя е винаги готова да помогне.

Михаил Ангелов - Фантастичният

Работи като „асистент-офис“ в „Гуд Бойс Къстъм“. Развълнуван е, защото вярва в образованието и е щастлив, че работи това, което е завършил. В свободното си време се занимава се с хип-хоп музика, пише текстове, свири на пиано и композира. Той е част от екипа на „Гуд Бойс Къстъм“, защото по този начин се развива и изкачва нови върхове.

 

 

 

 

 

Александра Георгиева - Sunny Girl

Алекс работи в “Гуд Бойс Къстъм” като  “специалист-комуникации”. За нея това е сбъдната мечта, защото иска да помага в решаването на проблеми близки до нейните, като липсата на достъпна среда за всеки. Вярва, че с общи усилия се стига по-далеч.

Мотото й е “Работи усилено, не спирай да мечтаеш”.

Николай Живков - Импровизаторът

Николай Живков работи като „експерт човешки ресурси“ в „Гуд Бойс Къстъм“. Ники е активен и адаптивен човек, обича живота на бързи обороти и работата в екип. Обича да решава проблемите на хората и да вижда усмивките на лицата им. Той е част от екипа на „Гуд Бойс Къстъм“, защото вярва, че заедно можем да направим света едно по-добро място за всички.

Мотото му е ” Ако вярваш, ще успееш”