Екип

ЛЮБОМИР ВАСИЛЕВ - Капитанът

Любо не е капитан на кораб, а притежава силата да обединява таланти в изумителни екипи. Той е ненадминат в в намирането на партньорства, които подкрепят работата ни, подпомагат нейното разпространение и развитие.

ДИМИТЪР ОРТАКОВ- ОМБРЕ - Мозъкът

Димитър е инженер, механик и моторист. Той е главен механик на българския отбор участвал в рали Дакар 2013г. Омбрето също така е най-добрият заварчик и майстор в разрешаването на конструктивни задачи. Той има още много други таланти, но тук нямаме достатъчно място да изредим всички.

ИВЕЛИНА ГАДЖЕВА - Ентусиастът

Ивелина е индустриален дизайнер и специалист по Включващ дизайн. Тя е единствения специалист, който работи в тази област в България. Ивелина използва people-centered design процеси не само като стратегия за решаване на проблеми, но и като метод за идентифицирането им. Тя вярва, че хората са най-великия източник на вдъхновение.

ДАНАИЛ ИВАНОВ - Катерачът

Данаил е катерач не защото е професионален алпинист, а защото преодолява с лекота предизвикателствата по пътя към намиране на решенията.  Той е нашият софтуерен гуру. Данаил има богат опит в програмирането на персонализирани решения и “умни машини”. За него няма невъзможни неща и може да даде живот на всяко изобретение. 

Радост- Стратегът

Нейните комплексни познание и компетенции ни помагат в реализирането на всички задачи. Радост е психолог с опит в център за ментални и двигателни увреждания. Водещ е на група за подкрепа на родители на деца със специални нужди. Тя е също така рекламен експерт, редактор и доктор по философия. Интересите й са разнообразни, а креативността и нестандартните решения са нейна втора природа.