JAMBA

JAMBA e неправителствена организация, която е насочена към осигуряването на достъп до качествено образование, натрупването на ключови умения, професионални компетенции и включването в пазара на труда на хора с различни възможности. Освен това, екипът ни е насочен към реализацията на множество спортни и социални активности, които спомагат интеграцията на хората с увреждания в обществото.
JAMBA е връзката между хората с различни възможности в България и техните бъдещи работодатели! Jamba е място за обучение, стаж и кариера.
Мисията на JAMBA е да съдейства за равния достъп до образование, натрупване на ключови умения и компетенции, както и да старт на кариера за хора с различни възможности.
Вашите умения имат по-голяма стойност, отколкото предполагате. Отворете своя хоризонт, като преминете през някое от техните професионални обучения. Направете регистрация в тяхната платформа, за да получавате достъп до работни позиции, стриктно базирани на вашите умения и такива, за които сте квалифицирани.
Техният екип ще ви преведе през всички стъпки на търсене на работа и заедно ще стигнем до момента на успешен старт на професионално развитие в сфера, в която ще се чувствате пълноценни. Ще Ви съдействат за изграждането на професионалния ви профил с помощта на обучения, които ще подпомогнат утвърдяването на вашите познания и умения.
Контакти:
Телефон: +359 878 72 99 97, +359 888 80 60 98
 
 
www.jamba.bg